ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Stutteri Sun Hill

Anne Andersen og Kield Martin Kieldsen, Stenløse, erfaringer med GRANDER®

  • Published in Dyr
”Det hele startede da jeg besøgte Kinesiolog Anne Straarup i Ruds Vedby. Hendes blomster så hamrende godt ud, og jeg spurgte hende hvordan hun bar sig ad med at få blomster med så strålende farve. Grandervand var svaret, og så fik jeg ellers et langt foredrag, hvor der blev vist billeder af vandmolekyler.

Min mand og jeg købte først et lille GRANDER modul til vandhanen, sæt nu det ikke var noget. Vi begyndte automatisk at drikke mere vand og lavede forsøg med blomsterbuketter i GRANDER vand og almindeligt vand. De blomster buketter der stod i GRANDER vand holdt meget længere, farven var stærkere og vandet blev ikke grumset.

Så købte vi et stort modul til hele gårdens vandforsyning. Hestene begyndte ligesom vi at drikke mere vand, deres pels blev blankere og deres trivsel blev bedre. De blev billigere i foder fordi de omsætter foderet bedre og ved sygdomme bliver de hurtigt friske. Løbenæserne forsvandt og det holder urinen mere lugtfri.

I kaffemaskine og elkedel i køkkenet bruger vi kun afkalkningsmidler 1 gang hvert andet år. Kalken er i vandet, men sætter sig ikke fast på siderne som før. Nu er det kun en let hinde der nemt skylles væk. På badeværelset havde jeg store problemer med kalk førhen og måtte afkalke to gange hver uge. Nu vasker jeg brusekabinen af med almindeligt sæbevand 1 gang hver 14. dag, det er ren fornøjelse.

I søen hvor der var fyldt med alger, satte vi et „GRANDER sømodul“ ned og glemte alt om det, til en dag vi gik tur omkring søen, hvor vi kunne se fiskene (som var blevet temmelig store) svømme og observerede også at alle alger var væk”. 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Troen på skaberkraften er det vigtigste for mig og gør livet så smukt"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.