ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Den Historiske Copperplate Mine

Den Historiske Copperplate Mine

En spændende rejse tilbage i tiden

Den historiske mine Copperplate - på GRANDERS® landområde - er den eneste aktive koppermine i europa.  I slutningerne af 80'erne blev den opkøbt af grander familien og sat i stand med hjælp fra en masse frivillige. Der skulle ryddes meget af vejen og lave nye stabilisatore op så mine ikke braste sammen og så man kunne få adgang til gamle udluftningskanaler.  Den 28 juli 1990 åbnede minen Copperplate for offentligheden under stor festivitas.

Siden dag har det været et yndet udflugtssted for hele familien på dagstur.

På med hjelmene og lys!  Rejsen ind i selve Copperplate minen i Jochberg starter med en tur med den originale vogn ind til hjertet af bjerget. Her lærer de besøgende en masse om minedrift i Tyrol - en meget spændende rejse!. Lige ved siden af indgangen finder man "By Day Knappenweg" med 10 interessante stationer man kan besøge.

Stephanie Kilden

Stephanie kilder udspringer dybt inde i en Kobberminen. Da Johann Grander fik kendskab til Stephanie kilden i de gamle tunneler, i den lukkede kobbermine i Jochberg, undersøgte han en prøve af vandet og blev begejstret for kvalitetet og strukruren af vandet. Herefter købte han grunden med den gamle kobbermine og fik den renoveret med hjælp fra familie, venner, kolleger og mange frivillige. Den gamle mine blev lukket den 31. juli, 1926 men festligt genåbnet for besøgende som en historisk mine d. 28 juli 1990.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Alt på denne jord er til låns"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.