ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Anvendelse & Produkter i Hotel Branchen / Spa / Sport / Health-Care

Et udtryk for at du sætter pris på dine gæster

GRANDER® vand vitalisering giver dig lige den ekstra kvalitet der skiller dig ud fra dine konkurrenter. GRANDER® står for vitalitet og velvære, samtidig med ideen om en mere bæredygtig livsstil der er mere i harmoni med naturen - værdier som flere og flere mennesker begynder at tage til sig. Mange søger disse kvaliteter i deres hverdag, men også som noget ekstra de kan tilbyde deres gæster på hoteller, restauranter og wellness steder. GRANDER® hjælper dig med at tage hånd om disse behov, der ikke bare giver lidt ekstra til dine gæster, men også viser at dine tanker går et spadestik dybere end de fleste andre.

Når folk har prøvet de gode egenskaber ved GRANDER® vand, har de ikke lyst til at vende tilbage til det meget kalkholdige vand vi har i vores haner i Danmark. GRANDER® vand er ikke bare sundere det har også en fantastisk smag.

Vand der imødekommer dine gæsters behov

 • Ville du ønske du kunne tilbyde dine gæster noget helt unikt?

  GRANDER® er alt andet end kedeligt: det har en fin smag der gør GRANDER® vitaliserede vand til en forfriskende og smagfuld måde at slukke din tørst på. Læs mere..

 • Vil du øge dine gæster trivsel ved at give noget det er utrolig skånsomt overfor huden og kroppen?

  GRANDER® forkæler dine gæster: GRANDER® vand vitalisering bringer et helt nyt niveau af blødhed til dit postevand, du straks vil kunne mærke, på din krop og hår. GRANDER® vitaliseret vand hjælper også med at afslappe musklerne, og efterlader dine gæster med en følelse af at være endnu mere balancerede. Læs mere..

 • Er du på udkig efter en måde hvorpå du kan få kunder der kommer igen?

  GRANDER® bringer merværdi ind i din virksomhedvand: GRANDER® vandvitalisering kan være med til at forbedre dit forhold til nuværende kunder og åbne døren ind til nye kundegrupper. Læs mere..

 • Er du på udkig efter besparelser, både økonomiske og økologiske?

  GRANDER® betaler sig – vitaliseret vand hjælper dig med at spare på mange forskellige fronter: det udnytter råmaterialer bedre, ved f.eks. at minimere mængden af rengøringsmidler og kemikalier der anvendes i swimming pools. Det er også effektivt i forhold til kalkaflafringer og rust. Det beskytter air condition anlæg og varmesystemer. Det formindsker udgifterne til opvarmning og vedligeholdelse af f.eks. varmesystemer. Læs mere..

 • Søger du måder hvorpå du kan gøre din virksomhed endnu mere bæredygtig og minimere de ressourcer du anvender på at drive den?

  GRANDER® er skånsom mod naturen: vitaliseret vand hjælper os med at beskytte vores mest værdifulde ressource: naturen.På den ene side hjælper GRANDER® med til at beskytte naturen qua den mindre mængde af affaldstoffer der bliver udledt i naturen. For det andet, kører f.eks. GRANDER® enheder udelukkende på vandets egen energi, uden elektricitet eller kemikalier. Der er simpelthen aldrig brug for serviceeftersyn eller vedligeholdelse. Læs mere..

Tilbage
 • Johann Grander Sen.

  (1930 - 2012)

  Der sker ikke noget ved et uheld. Det er heller ikke tilfældigt, at folk er skænket livet. Vi er alle skabt til at have et formål, som vi skal opfylde.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.