ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Bestaltede Forskningsprojekter

Bestaltede Forskningsprojekter

GRANDER® har været meget bevidste omkring at investere i forskning indenfor revitlisering af vand. Her søger man at øge vores forståelse for vand mange kvaliteter og underbygge det videnskabelige fundament hvorpå revitaliseringen beror. Focus her er at adskille videnskab fra mere esoterisk viden. Da vand vitalisering er forbundet med mange meninger er dette i særdeleshed vigtigt.


Man ønsker ren videnskab uden forudintagethed der kan gøre forstyre de forsøg man fortager.

Ofte ser man kritik af bestaltet videnskabe, altså forskning der er støttet af interessegrupper. For netop at opretholde den objektive distance, bestalter GRANDER® meget sjældent forskningsprojekter selv. Man hyrer istedet en tredjepart der kan stå for kvalitetskontrollen. Denne tredjepart fungerer samtidig som kontakt overfor forskerholdet. Som grundregel, har GRANDER® valgt ikke at være direkte indvolveret i disse studier. Nogle gange finer man ud af efter et forskningsresultat er kommet frem at projektet har fået økonomisk støtte af bestemte interessegrupper.

Når der foretages videnskabelige undersøgelser af revitaliseret vand eller alle prøver blinde. Det vil sige at forskerne ikke ved hvilke prøver der indeholder revitaliseret vand og hvilke prøver der ikke gør. Først når undersøgelserne har set dagens lys får forskerne af vide om det er GRANDER® der står bag prjektet. Forskerne og GRANDER® imellem beslutter efterfølgende om resultaterne skal offentliggøres. Når det er nødvendigt hyres de rette eksperter for at verificere at alle processer er gået til i overenstemmelse med de ønskede kriterier for den videnskabelige undersøgelse.

Fuld dokumentation og meget klare forskningsraporter der kan reproduceres af andre uafhængige forskerhold. Undersøgelserne er altid beskrevet i et uforudindtaget perspektiv og hypoteser er tydeligt markeret som sådanne.

Sådanne undersøgelsers validitet er meget vigtige for GRANDER®, der ser det som en succes uanset resultatet. Takket være denne tilgang, opretholder GRANDER® en meget høj standard med de Østrigske myndigheder og anerkendte internationale forskningsinstitutioner, og har været i stand til at indgår i vigtige forskningspartnerskaber. For at opretholde denne standard bliver alle undersøgelser gjort offentlige med en vis tidshorisont alt efter projektets karakter.

For specifikke spørgsmål vedrørende forskning hos GRANDER®, venligst kontakt os på forschung@grander.com.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Mikrobølger forstyrrer jordens naturlige viberationer"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.