ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Industri

Naturlig gødning virker langt bedre med GRANDER

Elmar Budar er manager for B + H Solutions GmbH, et firma, der producerer kolloid gødning i Remshalden, Tyskland. Mens disse plantebeskyttelsesmidler produceredes med konventionelt vand, havde gødningen en holdbarhed på ca. 2 uger, da væskerne afviste de metalliske ingredienser hurtigt. Men siden installationen af en GRANDER-enhed er disse problemer forsvundet. I dag har virksomheden stadig nogle af de allerførste prøver af deres gødning, der er produceret ved hjælp af GRANDER-vand - og de er stadig 100% stabile i dag, selvom de er omkring 10 år gamle. Mange landmænd og gartnere bekræfter den forbedrede effekt af gødningen og den bedre vækst af deres planter. De vokser bedre, fordi de har en bedre resistens mod bakterier. Elmar Budar er meget glad for sin GRANDER-enhed og siger, at den har tilbagebetalt sig selv på et et par dage! Se mere i vidoen.  
Mere

Helt klart og friskt kølevand på en naturlig måde med GRANDER®

“Kvaliteten af vort kølevand i produktionen er en meget kritisk faktor for høj effektivitet og kvalitet. Og vi lægger endvidere meget vægt på at producere så miljøvenligt som muligt. Derfor var det også forbundet med en vis skepsis at stoppe fuldstændig for brugen af kemikalier i kølevandet og erstatte det med vitaliseret vand i sommeren 2009. 
Mere

Varmeveksleren gløder nu konstant

I et globalt og stærkt konkurrenceorienteret marked som Danisco A/S opererer i, er det vigtigt, at alle led i værdikæden er så optimerede som muligt. Et led i produktionskæden, som nu er blevet optimeret betragteligt, er varmeveksleren på fabrikken i Grindsted. 
Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der arbejdes hele tiden med udvikling af produkter og processer. Derfor var det også helt naturligt, at Dykon A/S ønskede at afprøve effekten af GRANDER® vandvitalisering i produktionen. 
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naturens er vores bedste lærermester"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.