ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mad forarbejdning

Fiskeforarbejdning med GRANDER®

Sea Products A/S, som forarbejder fisk, har sæde i Hellandshamm, 50 km fra Ålesund på den norske vestkyst. Denne region er førende mht. fangst, forarbejdning og eksport af vild ørred, stortorsk og opdrættede laks. 
Mere

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en af sine sønner, der arbejder på LEGO. I videoen nedenfor - maj 2017 - kan du høre om de markante resultater de har opnået: eliminering af biofilm i kølevandsanlæg reduktion af kemi reduktion af energiforbrug rent kølevandssektion effektivt køletårn - 100% effektivitet god mikrobiologisk balance - forlænget holdbarhed af fersvarer så som kogte kartofler og snitgrønt. m.m.
Mere

Rapunzel bruger GRANDER med Succes

RAPUNZEL Naturkost er en af ​​de førende økologiske producenter i Europa. Selvom virksomheden nu har over 380 ansatte, er ideen ikke ændret: at fremstille økologisk, naturlig og vegetarisk mad på en kontrolleret måde. GRANDER® passer perfekt til virksomhedskonceptet.I 1985 flyttede det stadigt voksende firma til Legau i Allgäu-regionen, hvor virksomhedens hovedkvarter stadig findes i dag. Ifølge Joseph Wilhelm skyldtes beslutningen om at flytte til Allgäu også den meget gode vandkvalitet. På jagt efter råvarer af højeste kvalitet stødte han på GRANDER® vandrevitalisering. Først installerede han GRANDER® vandrevitalisering i sit hjem, for at eksperimentere med det og udføre blindsmagning, som altid var positive. Da det revitaliserede vand var så godt for ham og hans familie, ønskede han også at sende det til sine ansatte. Så i 2011 besluttede han at installere GRANDER® i firmaets kantine og oprette en GRANDER®- drikkebrønd der. I kantinen kan alle ansatte få en varieret økologisk morgenmad hver dag samt en frisk kogt  økologisk frokost. Siden GRANDER® revitaliseret vand har været der, er der blevet drukket mere og mere vand. På grund af de positive erfaringer og feedback fra medarbejderne blev der foretaget en investering igen og nu genoplivet vandstrømme i hele administrations- og produktionsbygningen GRANDER®. "Fra mit synspunkt er det ikke hokus-fokus. GRANDER®-konceptet er virkelig det mest bæredygtige. Med en lille investering som har været vedligeholdelses- og problemfri i over 10 år indtil videre," sagde Joseph Wilhelm.  
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Hvis folk bare viste at jorden er et levende væsen, så ville de behandle den helt anderledes"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.