ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Søllested og omegn nyder Grander Vand

Poul Erik Rasmussen er formand i Søllested Vandværk på Lolland og købte selv et privatanlæg i januar 2020. Resultaterne var gode derhjemme. "Vi havde langt mindre kalkaflejringer, smagen var bedre og vi afprøvede det "gamle" og det "nye" vand på to buketter i to vaser, og det vitaliserede vand bliver ikke grønt og lugter efter fem dage" fortæller Poul Erik. Herefter blev det sat på Vandværket og nu kan over 1000 hustande og virksomheder nyde alle fordelene. Poul Erik fortæller "Jeg har ikke selv drukket meget vand før, men det gør jeg nu, og i min familie synes vi helt klart, at vi kan smage forskel, når vi er i sommerhuset i Hummningen og drikker Lolland Forsynings vand. Søllesteds vand er bedre" 
Mere

Industrien jubler over rensende mirakelvand

Grander Vandvitalisering anvendes af rigtige mange store industri, fødevarevirksomheder, gartnerier og landbrug i Danmark. Grønne besparelser og optimeret produktion er til glæde for både miljøet og virksomheden. 
Mere

Grander på TV2 - Næsten for godt til at være sandt

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der arbejdes hele tiden med udvikling af produkter og processer. Derfor var det også helt naturligt, at Dykon A/S ønskede at afprøve effekten af GRANDER® vandvitalisering i produktionen. Se det fine klip fra TV2 omkring Dykons brug af Grander herunder.
Mere

Er der 2 ens snefnug?

Når de hvide flager falder fra himlen, undlader de aldrig at imponere os: vi føler tiltrukket af hvide skønhed. Sne, med sine utallige manifestationer, fascinerer os igen og igen. Sne, som en blanding af luft, is og vand er helt normalt. Men, det vidunderlige i snefnug ligger i detaljen ...
Mere

Video om Grander til Privat anvendelse

Her finder du en video med informationer, instruktioner og inspiration til hvordan du kan anvende Grander Pladen, Grander Staven, samt generel information omkring Grander Vandvitalisering.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Mikrobølger forstyrrer jordens naturlige viberationer"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.