Fødevarevirksomheder
Kvaliteten af ingredienserne bestemmer kvaliteten af produktet
Vand er ofte hovedingrediens og spiller en afgørende betydning for smagen og holdbarheden.
Udover at vandet indgår som ingrediens, bliver det også tit anvendt til at vaske f.eks. grøntsager..
Inden for fødevarer bliver GRANDER® vitaliseret vand brug til f.eks.:
- Brød, kage og pizza: dejen er glat og luftigt. længere friskhed og holdbarhed
- Pølser: mørt kød, bedre resultat, reduktion af salt
- Drikkevarer som f.eks. øl, vin og Juice.. kulsyren bliver meget mildere, intens smag af ingredienserne, bedre gæring.
- Ostefremstilling: den naturlige smag bliver forbedret, stabil modning.
Bliver også brugt i en lang række andre produktioner som f.eks. konfekture / chokolade og pickles.
Her lidt eksempler på danske fødevarervirksomheder som med succes anvender GRANDER® Vandvitalisering
Thise Mejeri, Flensted A/S, Danika A/S, Aurion Bageri, Hyttels Røgeri, Dalby Mølle, Svaneke Bryggeri, Hancock Bryggeri, Månssons A/S, Bornholms Andelsmejeri Arla Foods Ingredients Group P/S, Them Mejeri, Bornholms Andelsmejeri, Løgismose Mejeri m.m.
Læs mere om deres erfaringer under referencer: Lebensmittelherstellung