ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Basin / pool

Rent vand med mindre klor

I foråret 2003 valgte Joboland/Brændesgårdshaven, Bornholm at installere GRANDER vandvitalisering bl.a. i forlystelsesparkens badeland. Stedets daværende tekniske chef, Peter Holst fortæller om virkninger af GRANDER vandvitalisering i badelandet.
Mere

Feddet camping, besparelser på vedligehold

Campingpladsen er en ren naturperle med skønneste strand, skov og økologiske marker. Ejer og daglig leder Ivan Reedtz-Thott driver Feddet Camping med bæredygtighed og økologi i fokus. Så det var helt naturligt at installere en 110 kg tung GRANDER enhed som behandler alt vandet til campingpladsen, udlejningshuse og økologisk landbrug. 
Mere

Sunde fisk i havedammen, EDOKOI i Århus

EDOKOI I Århus er Danmarks største specialforretning for produkter til vand i have og park og med speciale og egen import af ægte japanske Koi‘er. Her er deres egne erfaringer med GRANDER Vandvitalisering.
Mere

Borgmester Vitaliserer Badesø

Reiner Friedl er borgmester i Rettenbach am Auerberg kommune i Tyskland. Bæredygtig økonomi er hovedfokus i byen- Tidligere var der ofte problemer i den lokale svømmedam på grund af stærk algevækst. På grund af de gode oplevelser fra en lokal forretningsmand, besluttede borgmesteren at bruge Grander vandrevitalisering i svømmedammen, selvom byrådet ikke var overbevist. Det resulterede i en markant mindre algevækst og klart bedre vandprøver. Selv feriegæster bemærker jævnligt den fremragende vandkvalitet. Se mere i videoen.  
Mere

Bade og fiskesø bliver fri for trådalger

Kaltenbrunner See er en svømme sø omkring 1,5 kilometer syd for Prem, en lille landsby med 900 indbyggere. Helmut Wörle er leder af den lokale fiskeriforening. I denne video taler han om tidligere problemer, de havde med søen. Især i sommermånederne blev søen ofte dårlig og de måtte hælde kalk i vandet. Så i 1995 lånte en rådgiver dem en GRANDER cylinder enhed. Hr. Wörle blev forbløffet, da søen blev klar og uden alger det år.. Men da fiskerforeningen returnerede Grander-enheden, blev vandet fyldt med alger igen. Så de besluttede at købe den. Lige siden har vandkvaliteten været fremragende og med masse af sunde fisk i. I den ekstreme sommer 2006, var alle de omkringliggende søer helt fyldt med alger, men Kaltenbrunner See var igen helt algefri. Selv en inspektør for folkesundheden godkendte den fremragende vandkvalitet og var mere end tilfreds med prøverne. Se mere i videoen.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vi er her på jorden for at lære"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.