CAFE EUROPA i KBH
Bedre smag og mindre kemi med GRANDER®
- Published in Hoteller / restauranter
”Det hele begyndte med vores interesse for kaffe og dermed vandkvalitet og smagen af vand,” Smagen af vores kaffe er blevet markant bedre, rundere og blødere, og det gælder også andre produkter, vi vitaliserer.
Vitaliseret mælk for eksempel giver ikke den klistrede fornemmelse i mundhulen, mælk ellers kan give. Vi har flere gange lavet blindtest på kaffe med tre kopper, hvor en af dem er med GRANDER® vand, og den kan vi vælge ud alene ud fra smagen.
Jeg bruger nu kun almindelig husholdningseddike til at fjerne kalk hjemme hos mig. Tænk på, hvor meget et hotel med 100 værelser sviner i miljøet på grund af deres store forbrug af rengøringsmidler. Gæsterne rykker jo i miljøbevidsthed, og det gælder om at være et skridt foran. Vi skal hele tiden udvikle os og skabe noget positivt, som gør, at gæsterne kommer igen.” fortæller Jens Nørgaard”.