ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bagerier med super gode erfaringer

Det vigtigste i bagningen er for holdet mellem mel og vand

I følge Rainer Knoll, som kommer fra Bremen, er bagning en filosofisk handling. Brød er jo vort vigtigste næringsmiddel, og for Knoll er kun det bedste godt nok. 

 

I det lille bageri i Bremen bruger han derfor kun økologiske råvarer af højeste kvalitet til sine brød, kiks og kager. Det vigtigste i bagningen er for holdet mellem mel og vand. “Jo mere vand man kan binde i melet, jo bedre bliver bagværkets kvalitet,” røber eksperten.

En af Knolls kunder gjorde ham opmærksom på GRANDER Vandvitaliseringen. Han tøvede nok lidt til at begynde med, men de første praktiske forsøg fejede al tvivl til side: “Vi var i stand til at binde op til to procent mere vand, dermed bliver dejen smidigere og den friske brødsmag kraftigere, forskellen ligger så at sige på tungen!”

Knolls bageri leverer brød og bagervarer til over 150 butikker i Nordtyskland, hovedsageligt helsekostforretninger. Og omstillingen til Grander vandet gav yderligere en fordel: Bageriet bruger nu kun en brøkdel af rengøringsmidlerne de tidligere havde brugt og kunne også skære ned på omkostningerne til rengøringspersonale.

Knoll: “Rengøringen af bagepladerne og bageovnene går nu meget hurtigere og lettere, og der dannes heller ikke længere kalkbelægninger i maskinerne.” 

Se erfaringer fra en anden bager i Videoen herunder.

 

Media

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naturens er vores bedste lærermester"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.