ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Benzintanks forpagter

Hans tekniske færdigheder blev anerkendt vidt og bredt.

På grund af de kolde vintre og det tunge fysiske arbejde som forpagter af en benzintank led Johann Grander i 70‘erne af kronisk betændelse i leddene, og et kirurgisk indgreb syntes uundgåeligt. For at undgå dette begyndte han at behandle sig selv medden såkaldte massagerulle, som hans far havde opfundet.

Denne massagerulle ligner en dynamo, der ved at glide hen over huden producerer regulerbare, fine, korte strømimpulser, hvilket stimulerer til en øget blodgennemstrømning i den behandlede kropsdel.

I dag ville man betegne et lignende apparat som et strømstimulerende massageapparat. Da Johann Grander gennem denne form for terapi blev væsentlig bedre, kunne en operation undgås. Også hans kone Inges problemer med ryggen blev kureret. Denne grundlæggende erfaring førte til, at Johann Grander videreudviklede og forbedrede faderens opfindelse. „Hemmeligheden“ i virkningen lå i udvælgelsen af nogle helt specielle magneter, der var fremstillet af en speciel legering, og derfor besad evnen til at overføre naturlige energier. I tankerne gik Johann Grander dog et skridt videre. Det spørgsmål, som optog ham intenst, var, hvorvidt det var muligt at skabe en naturlig og for mennesker – også ved direkte berøring – fuldstændig ufarlig energi, med hvilken man kunne drive almindelige elektriske apparater. Johann Grander udviklede derefter i løbet af ti år ti forskellige ”magnetgeneratorer” af forskellig opbygning, som producerede en så højfrekvent energi, at der end
ikke ved berøring af de uisolerede poler var nogen som helst form for fare.
Grundlæggende var målet altså nået. Generatorerne, bygget af naturlige magneter, leverede fuldstændigt ufarlig energi. Dog var horisonten i det bureaukratiske univers på daværende tidspunkt slet ikke åben for ideer af denne art. Realiseringen af en serieproduktion strandede på, at patentet blev afvist i patentdirektoratet. De indleverede planer blev afvist med begrundelsen ”nyhedsskadelige produkter bliver ikke patenteret”. Efter den første korte skuffelse erkendte Johann Grander meget snart, at afvisningen også kunne ses som et positivt signal til en ny opgave....

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vand er et komisk anliggende"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.