ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Hvordan det hele begyndte

Hvordan det hele begyndte

Forandringer i vand opdages

I dag hører man ofte "vand revitalisering" omtalt. Men det var Johann Grander, selv der skabte begrebet da han fandt udaf hvordan forskelligt vand påvirkede mikroorganismer.

Opdagelsen af Vandet

I løbet af sin forskning havde Johann Grander igen og igen lavet eksperimenter, som viste, at energiomdannelsen fungerede både i og under vand, og at vandet udviklede særlige egenskaber. Dag for dag blev han mere og mere bevidst om, at patentafvisningen var et tegn til at beskæftige sig mere intensivt med elementet vand, og således begyndte Johann Grander at studere vand og i stadig højere grad at kombinere det med sine magnetgeneratorer. Det meste af hans opdagelser var baseret på intuition og naturobservationer. Men en væsentlig hjælper, uundværlig kritiker og vejviser – som på grund af sine instinkter er et menneske overlegen – skal her særligt nævnes – nemlig Granders huskat.
Mere

Under Mikroskopet

For Johann Grander udgør mikroskopet det vigtigste instrument til at studere vandelementet og dets natur. Hundredvis af vandprøver fra alle dele af verden (Nilen, Po, Ganges og mange andre kilder) står i hans ”tænkehytte” og er blevet undersøgt undermikroskopet af ham for at finde ud af, hvordan det forholder sig med forskellige vandtyper rundt om i verden. Når der blev tilføjet en dråbe af hans revitaliserede vand til et beskadiget, mikrobiologisk forurenet vand, begyndte der straks en regenereringsproces. Helt bogstaveligt vendte det tilbage til livet.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Jorden er et levende væsen"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.