ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ny orientering

" Du behøver ikke at opfinde noget, du skal bare opdage det"

Johann Grander ønskede ikke at passe ind given struktur. Så i 1978 opgav han sit job og brugt en masse tid på meditation og læsning. Han fulgte en sti af åndelig og mental videreudvikling.

I løbet af sin forskning havde han igen og igen lavet eksperimenter, som viste, at energiomdannelsen fungerede både i og under vand, og at vandet udviklede særlige egenskaber. Dag for dag blev han mere og mere bevidst om, at patentafvisningen var et tegn til at beskæftige sig mere intensivt med elementet vand, og således begyndte Johann Grander at studere vand og i stadig højere grad at kombinere det med sine magnetgeneratorer. Det meste af hans opdagelser var baseret på intuition og naturobservationer. Men en væsentlig hjælper, uundværlig kritiker og vejviser – som på grund af sine instinkter er et menneske overlegen – skal her særligt nævnes – nemlig Granders huskat. Det var den, som ved sin usædvanlige opførsel som den første gjorde Johann Grander opmærksom på det „revitaliserede“ vand ved, at den kun ville drikke af dette vand.

Grander indså, at der ved kombinationen af hans generatorer og vand opstod noget helt ”særligt”. Således kunne han ved sine eksperimenter fastslå, at de egenskaber, henholdsvis informationer, han havde formidlet til vandet også – uden direkte kontakt – kunne overføres til andet vand. Denne indsigt bliver i dag med stor succes realiseret i Grander vand evitaliserings enhederne. Hvorledes revitaliserings princippet helt nøjagtigt fungerer, er en hemmelighed, som aldrig har forladt familien Granders kreds. Der er mange faktorer involveret, som er resultatet af årtiers stædig forskning. Stadig oftere kom folk til Grander, som tog hans vand med hjem – først i flasker, senere i dunke. Gradvist registrerede han de mange tilbagemeldinger, som berettede om alle mulige slags virkninger inden for sundhedsområdet samt ved anvendelse til både dyr og planter.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Jeg har ikke opdaget vandvitalisering, snarere jeg fik lov til at finde det"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.